If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не усетих никаква друга разлика освен че не шават оборотите.
Пали ли си като преди, върви си също като преди това. За разход гориво не знам дали има промяна.
Като си включиш фарове си компенсира натоварването и си държи 850-900оборота. На първо четене изглежда добре.
Сега остава да разрешим и проблема със студеното палене.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
И аз махнах жичката.Запалва нормално и държи оборотите стабилни с климатик и без климатик.Колкото за разхода не се е променил изобщо.
Остава въпроса за какво служи тази "жичка".
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Само да споделя че при въпросното рязане на кабела ми изгасна километража,но след смяна на крушка отново вичко си е наред,явно и е дошло времето на крушката и размърдването се е оказало фатално.Това го пиша с мисълта че може и на друг да се случи,спокойно не се шашкайте като мен.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Само да споделя че при въпросното рязане на кабела ми изгасна километража,но след смяна на крушка отново вичко си е наред,явно и е дошло времето на крушката и размърдването се е оказало фатално.Това го пиша с мисълта че може и на друг да се случи,спокойно не се шашкайте като мен.
От къде си купи лампичките за таблото? И аз трябва да си купя за часовника. Свалих я, ама не съм търсил.
Също и къде мога да намеря лампички за средния стоп?
Извинявам се за страничния въпрос.
Утре ще си среща и аз въпросния кабел. Претеснявам се по този начин да не се шунтира ЕКУто и затова да върви добре.
От къде си купи лампичките за таблото? И аз трябва да си купя за часовника. Свалих я, ама не съм търсил.
......
От всеки магазин за авточасти,но вземи и изгорелите.Между другото на часовника са две.Ако можеш бъркаш през касетофона,ако пък ли не сваляш конзолата
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Конзолата съм я свалял вече, видях че са 2. Интересно, че когато ги свалих изгоряха и другите, на бензина и температурата. Ще си купя повечко да има, до тук ми трябват 4.
Аз си ги намерих съвсем случайно бяха по 1.50 сега ме е яд, че не си взех повече, но ако мина пак там ще питам, тогава имаха доста. Оригиналните са по 20 лв щях да падна от смях 20 лв тия са луди. А има и възможност с поялника и да се използва стария цокъл.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
От всеки магазин за авточасти,но вземи и изгорелите.Между другото на часовника са две.Ако можеш бъркаш през касетофона,ако пък ли не сваляш конзолата
Аз си взех само крушки (или както се водят точно не знам, 1.2W), 50ст. и си запазих старият цокъл, просто махаш изгорялата и слагаш новата, иначе с такъв цокъл не намерих даже и в магазин на алфа
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
днеска и аз така ще ги побългарявам но крушките са малко по дебели които взех и да видим ще махам старите и ще запоя тези на тяхно място.иначе няма никъде 4 месеца не намерих
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Еми побългарявайте. В два магазина за аксесоари по симеон имаше преди доста време де. А в маг. на Ал. Аuto на В. Левски има такива ама по 20 кинта бройката. Но това в София за другите градове незнам.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Еми побългарявайте. В два магазина за аксесоари по симеон имаше преди доста време де. А в маг. на Ал. Аuto на В. Левски има такива ама по 20 кинта бройката. Но това в София за другите градове незнам.
Да де ама ако трябва да идвам до София......за 2-3 крушки.Един приятел намери в Монтана ,но за съжаление в Бургас не открих когато ми трябваха,даже не си оправдава бензина който ще изгориш докато търсиш. На който му се дава по 20 кинта да си взима оригинални,за мен това си е пладнешки обир,никога няма да дам 20лв за лампа,като има алтернатива срещу 60ст.
В крайна сметка всеки си преценя. Естествено ,че ако си намеря за не повече от 2лв и аз бих си купил,но така е в търговията,когато дадена стока не е масова и я продавам само аз в града ше си набия хубава цена - пък на който му оттърва..........ще си купи.
Успех
Comment